A közelmúltban – vásárlóink örömére – megújult és kibővült szilvásváradi Coop üzletünk. A beruházás részleteiről kérdeztük Sütő Sándort, az Eger és Vidéke Coop Zrt. vezérigazgatóját.

Nemrég megújult a szilvásváradi COOP élelmiszer üzlet. Mi indokolta a fejlesztést?

A munkálatokazt elsősorban az indokolta, hogy tapasztalataink szerint a turista szezonban gyakran előfordult, hogy a csemege pultnál, a Fornetti polcnál és a pénztárnál is feltorlódtak a vásárlók, ami kényelmetlenné tette a vásárlást. Ezt szüntettük meg a fejlesztéssel.

Milyen munkálatok valósultak meg az üzletben? Bővült a bolt és a kínálat is?

Új raktárépületet építettünk, az üzlet eladóterét 90 négyzetméterrel megnöveltük, és üzembe helyeztünk egy második pénztárgépet is annak érdekében, hogy a bolt áteresztőképességét meggyorsítsuk. A vásárlók kényelmét szolgálja az is, hogy automata ajtókat szereltünk fel a bejáratnál.

Az árukészlet összeállításában elsősorban mire fókuszálnak?

Fontos volt, hogy a friss áru kínálatunkat és ezek kiszolgáló felületét megnöveljük. Ez elsősorban a tőkehús-, csemege- és sajtpultra vonatkozik. A FORNETTI segítségével korszerűsítettük a helyben sütött péksütemények készítését és kínálási lehetőségét (önkiszolgáló pult).

Lesznek-e újdonságok, aminek most tervezik a bevezetését?

A legfontosabb újdonság az, hogy megkértük az engedélyt hidegszendvicsek készítésére és forgalmazására, ezzel főleg a turista szezonban kívánunk többletszolgáltatást nyújtani. Természetesen elsődleges cél, hogy a korszerűsített, kibővített üzletünk a szilvásváradiak tetszését is elnyerje, és reményeink szerint egyre többen választják a boltunkat a bevásárlások helyszínéül.

 

 

 

A vásárlók mindig nagy örömmel veszik az akciókat. Ezek is rendszeresek lesznek?

Az általunk üzemeltetett COOP boltokban továbbra is működnek az országosan és regionálisan meghirdetett akciók, de ezeken kívül az Eger és Vidéke Coop Zrt. is rendszeresen szervez saját akciókat. Ezekkel és a vásárlók körében nagyon népszerű Coop-márkatermékek egyre jelentősebb mértékű forgalmazásával kívánjuk bizonyítani, hogy nem csak a multiknál, hanem a Coop-rendszerben is működik a „JÓT JÓ ÁRON” elv. A munkánk legfontosabb értékmérője a vásárlók elégedettsége!

Terveznek -e a közeljövőben más üzletben is felújítást?

Boltfelújítás ebben az évben már nem várható, viszont továbbra is cél az a korábbi tulajdonosi döntés, miszerint a jelenlegi ötről 10-15 darabra kell növelnünk a saját üzemeltetésben működő Coop-boltjaink számát. Ennek a megvalósítása 2021-ben tovább folytatódik.